Regjistrohuni për kurset tona gjermane

Mësoni gjermanisht në Vienna. Regjistrohuni për kurset tona gjermane.

  Informacione të kursit:

  Data e fillimit:

  Koha e ditës:

  Gjuhë:

  Kurs:

  Niveau:

  Kohëzgjatje:

  Kombësia:

  Data e lindjes:

  Pagesë:

  Komentet, vë në dukje

  (*) Kam lexuar dhe pranuar kushtet ligjore dhe politika e privatësisë.

  Sprachschule Aktiv Wien

  Telefon: +4315222467
  E-Mail: info@sprachschule-aktiv-wien.at
  Internet: www.sprachschule-aktiv-wien.at

  Shkollat tona

  Faulmanngasse 4
  1040 Wien

  U1, U2, U4 Karlsplatz

  Google Maps

  Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
  Mehr erfahren

  Karte laden