Mësoni gjermanisht në Vjenë

Mësoni gjermanisht në Vjenë

Vjena është një nga qytetet më të bukura austriake. Perpos që mund të përjetoni kulturën austriake, ju mund të mësoni gjuhën gjermane. Ne ofrojmë modele të ndryshme të çmimeve në nivele të ndryshme gjuhësore.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Mësimet e gjuhës gjermane për fillestar apo të avancuar

Pa marrë parasysh se çfarë niveli keni arritur tashmë apo cilindo nivel që jeni duke e synuar, ne e kemi të duhurin për ju. Të gjitha nivelet e kurseve janë të disponueshme A1, A2, B1, B2, C1 dhe C2.

Mësoni gjermanisht në Vjenë

Kurset tona intensive në Vjenë

 • Çmimet dhe datat e kursit tonë intenziv gjerman
 • Niveli: A1, A2, B1, B2, C1, C2
 • Orari i kursit: E hëne deri të premtën, 8:00-11:00 / 11:00-14:00 / 14:00-17:00 /18:00-21:00 (*mbi 5 pjesëmarrës)
 • Fillimi i kursit: kursi për të gjitha nivelet fillon të hënën e parë të muajit, në qoftë se e hëna është festë zyrtare atëherë kursi Fillon ditën e ardhshme.
 • Kohëzgjatja e kursit: 4 -8 javë
 • Çmimi: 499 (për 4 javë)

ÖIF dhe ÖSD Kurse intenzive të gjuhës gjermane

 • ÖIF Niveli: A1, A2, B1, B2 (të gjitha nivelet fillojnë të hënën e parë në muaj)
 • ÖSD Niveli: A1, A2, B1, B2, C1, C2
 • Terminet: E hëne deri të premtën, 8:00-11:00 / 11:00-14:00 / 14:00-17:00 /18:00-21:00 (*mbi 5 pjesëmarrës)
 • Zgjatja e kursit: 4 – 8 javë
 • Çmimi: 499 € për 4 javë
 • Grupi i synuar:Të gjithë të cilët dëshirojnë të bëjnë provimin ÖSD ose ÖIF ose të ndjekin një kurst ë gjuhës gjermane në nivelin A1/A2/B1/B2 duke përfshirë edhe njohjen e orientimit në Austri
 • Fillimi i kursit: Çdo të hëne të parë në muaj (kur e hëna është ditë feste atëherë kursi fillon ditën vijuese.)

Kurse të mbrëmjes të gjuhës gjermane 2 ditë/Në javë

 • Niveli: A1, A2, B1, B2, C1, C2
 • Terminet: E hëne dhe të mërkure ose e marte dhe të enjte, 17:30-19:00 / 19:00-20:30
 • Zgjatja e kursit: 6 javë (*mbi 4 pjesëmarrës)
 • Çmimi: 279 €
 • Shtrirja e kursit: 4 orë mësimore në javë, 24 orë mësimore për 6 javë muaj, 1 orë zgjat 45 minuta
 • Fillimi i kursit: Çdo të hëne të parë në muaj

Kurse të çertifikuara gjermane për lejën e qendrimit dhe nënshtetës

ÖSD dhe ÖIF kurse të çertifikuara gjermane A1, A2, B1 në Vjenë – për Visa + lejeqëndrim dhe nënshtetësi 

Ju jeni i huaj dhe dëshironi që shpejt të integroheni në Austri, të punësoheni dhe të komunikoni në gjuhën gjermane? Ne ju ofrojmë kurse pregatitore të cilat ju mundësojnë shpejtë dhe në mënyrë efikase që të pregatiteni për provimin e kursit të integrimit i cili duhet të kalohet për të qendruar në Austri.

Shkolla e gjuhës Aktiv në Vjenë ju ofron një kurs të gjuhës gjermane ÖIF dhe ÖSD që i përshtatet provimit tuaj. Në 4 ose 8 javë para provimit ju ushtroni me mësimdhënësit tonë profesionist në një kurs intenziv 5 herë në javë që përmban mësime për dhënien e provimit me gojë dhe me shkrim.

Klasik është klasa në mëngjes. Ata do të vizitojnë çdo ditë 08:00-11:00 / 11:00-14:00 kursin tuaj të zgjedhur gjermane. Në pasdite ju mund të ndiqni deri në periudhe apo të shikoni qytetin madhështore. Për ata me njohuri të mëparshëm të klasave të fillojnë çdo të hënë. Fillimi i kursit për rrjedhën fillestar ‘zhvillohet të hënën e parë të çdo muaji. Në kohëzgjatjen mësimi ata janë shumë fleksibël. Të jetë e mundur është një kohëzgjatja e kursit prej 1 deri në 48 javë (1 në 12 muaj).

Ne i mësojmë fillestarët dhe të avancuarit

Pa marrë parasysh se çfarë përvojë të mëparshme ju sjellni, ne jemi të duhurit. Nëse nuk keni njohuri të gjuhës gjermane filloni me kursin fillestar. Nëse tashmë keni njohuri të mëparshme të gjuhës gjermane, ne do t’ju klasifikojmë në kursin përkatës. Për të përcaktuar nivelin tuaj të gjuhës në gjuhën gjermane, mund të merrni një provimi i cili përcakton nivelin. Nëse nuk jeni ende në Vjenë, mund ta bëni këtë lehtësisht dhe rehat edhe nga shtëpia. Nëse dëshironi të njihni shkollën tonë të gjuhës Aktiv Wien, atëherë na vizitoni në zyret tona.

Kurse intensive të gjuhës gjermane në mëngjes

Kursi i gjuhës gjermane në mëngjes është i zakonshëm. Çdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 11:00 osa nga ora 11:00 deri në orën 14:00 ju do të vizitoni kursin e zgjedhur të gjuhës gjermane. Pasdite, mund të shfletoni materialin ose të vizitoni qytetin e bukur. Për njerëzit me njohuri paraprake, klasat fillojnë çdo të hënë. Kursi i gjermanishtës gjithmonë fillon të hënën e parë të muajit për kursin fillestar. Kurset e gjuhës gjermane gjysmë-intensive në mbrëmje zhvillohen çdo ditë nga E hëne deri të enjten nga ora 17:30 deri në 19:00 ose nga ora 19:00 deri në 20:30.

Kurse të gjuhës gjermane në Vienë – Përparësitë tuaja

Për suksesin optimal të mësimit, madhësia e grupit është një faktor vendimtar. Sa më i vogël të jetë grupi, aq më lehtë mund të merrni përgjigje në pyetjet e tuaja dhe problemet tuaja të eliminohen. Angazhoheni më intensivisht me gjuhën dhe kështu arrini përparim më të shpejtë. Për këtë arsye, sigurohemi që madhësia e grupit prej dhjetë pjesëmarrësve të mos kalojë.

Përparësitë tona shkurtimisht:

Orë testuese gratis
Përcaktimi i nivelit të gjuhës jo i detyrueshëm Online ose personalisht tek ne në shkollën tonë të gjuhës
Mësimdhënësit gjermanë të kualifikuar dhe të sinqertë – mësuesit e gjuhës amtare ligjerojnë tek ne
Certifikatat e njohura të gjuhës
Kurset e përgatitjes së provimeve për provimet ÖIF, provimet ÖSD, provimet plotësuese (EPD) për qasje në universitet, certifikatë Goethe
Kurset tona ju përgatisin të studioni në një universitet gjermanofolës në Austri, për qëndrim të përhershëm dhe shtetësi austriake
Ekskursione dhe aktivitete të kohës së lirë pas kursit gjerman
Kurset tona gjuhësore njihen gjithashtu për dhënien e një vize Shengen, për të mësuar gjuhën gjermane.

Shkolla jonë është e vendosur në qendër të Vjenës

Klasat tona janë të arrihet me lehtësi me makinë ose me transport publik.

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden