Kontaktoni shkollën tonë në Vjenë

Kontaktoni shkollën tonë gjuhës në Vjenë – Sprachschule Aktiv Wien

  Emri Jot*

  Adresa Jote*

  Subjekti

  Mesazhi Juaj

  (*) Kam lexuar dhe pranuar kushtet ligjore.

  Sprachschule Aktiv Wien

  Faulmanngasse 4
  1040 Wien

  U1, U2, U4 Karlsplatz

  Telefon: +4315222467
  E-Mail: info@sprachschule-aktiv-wien.at
  Internet: www.sprachschule-aktiv-wien.at

  Na gjeni në Google

  Google Maps

  Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
  Mehr erfahren

  Karte laden